Drogisterij De Pil B.V. gebruikt cookies(session) om het bezoek en winkelen bij Drogisterij De Pil B.V. website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Akkoord Cookies

 
 
 
 

Bestellen & Betalen

Bestellen

Op onze website kun je alle producten overzichtelijk per categorie vinden. Staat uw gewenste product er niet bij? Laat het ons weten, grote kans dat wij het zo voor u kunnen bestellen!!

Naast ons eigen kwalitatieve merk ‘De Pil’ hebben we fysiek in onze winkel nog vele andere merken staan. Onder ander Orthica, AOV, Now, Vitortho, Bonusan, New Care, Erica en vele andere merken.
Ook voor kruiden bent u bij ons aan het juiste adres. Op de site vindt u al onze voorverpakte kruiden, zoekt u een ander kruid? laat het ons weten. Het standaard assortiment bestaat uit meer dan 200 kruiden dus grote kans dat wij het hebben staan!

Geen verzendkosten bij een besteding van meer dan €60,-
Helaas kunnen we niet alles kosteloos toesturen maar bij een besteding op de website van meer dan €60,- kunnen we dat wel!
Onder de €60,- worden er €6,95 aan verzendkosten berekend. Hoe het verzenden in zijn werk gaat kunt u hier lezen, zo ‘groen’ en efficiënt mogelijk natuurlijk!

Veilig betalen met iDEAL
We willen dat u veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn.
Met iDEAL kunt u vertrouwt, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internetomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U maakt uw overboeking direct online zodat wij uw bestelling meteen kunnen verwerken!

Orderbevestiging
Als u na uw betaling terug bent gekomen in de webwinkel zal u een orderbevestiging per e-mail ontvangen. Het is dus belangrijk dat u uw emailadres correct op de website ingeeft!
De orderbevestiging is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw order hebben ontvangen.

Geen orderbevestiging ontvangen en wel betaald?
Neem dan contact met ons op zodat we na kunnen gaan waar de bestelprocedure niet correct is verlopen.