Drogisterij De Pil B.V. gebruikt cookies(session) om het bezoek en winkelen bij Drogisterij De Pil B.V. website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Akkoord Cookies

 
 
 
 

Historie

Al ruim 75 jaar uw advieswinkel

In 1938 is Drogisterij De Pil opgericht door dhr. Boomsma. Hij hield zich voor die tijd al erg bezig met kruiden en had daarvan een groot assortiment beschikbaar.

Tom Visser heeft in 1978 de winkel gekocht en heeft zich vanaf het begin af aan naast het kruiden assortiment zich steeds meer gespecialiseerd in de homeopathie en voedingssupplementen zoals vitaminen en mineralen. Hij heeft ook de merken 'De Pil' en ViVRE opgezet. Deze merken onderscheiden zich tot op de dag van vandaag in kwaliteit en prijs doordat alles zo veel mogelijk in eigen beheer wordt gehouden. 

In 2008 heeft Tom Visser het stokje overgedragen aan zijn dochter Petra Visser, die toen al een aantal jaren werkzaam was in de winkel. 

In al deze jaren is er heel veel kennis opgebouwd en dat zorgt er onder ander voor dat Drogisterij De Pil zich onderscheidt van andere winkels. Veel kennis van alle voedingssupplementen, kruiden en homeopathie zijn tegenwoordig essentieel om door de bomen het bos te blijven zien. 

Wilt u advies inwinnen, bel of mail gerust dan zullen we ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te adviseren.