Zoek

facebook

over ons

   

   

  Ouderwets goed, maar dan veel beter

  Vroeger was alles beter. Toen was er nog zo'n drogisterij op de hoek waar u terecht kon voor pillen, oliën, zalfjes en allerlei andere middelen. Daar was u verzekerd van vakkundig advies en betrouwbare producten. Drogisterij De Pil is ook zo'n drogisterij, en toch helemaal van deze tijd.

   

  Grote verscheidenheid aan natuurlijke voedingssupplementen

  Vanaf het moment dat u in onze online drogisterij bent, weet u dat u er meer kunt verwachten dan ouderwets goede kwaliteit en deskundige adviezen. Om te beginnen, hebben wij een grote verscheidenheid aan homeopathische middelen en natuurlijke voedingssupplementen van onze huismerken De Pil en ViVRE. Zoekt u iets anders? Vertel het ons gerust. Onze leveranciers bieden gezamenlijk zo'n 60.000 producten van andere betrouwbare merken. Deze willen wij met alle plezier aan u leveren. En als u wilt, kunt u uw homeopathische middelen en voedingssupplementen meteen mee krijgen in onze drogisterij in Rotterdam.

   

  Ruim 70 jaar ervaring

  Even belangrijk als goede service en in de praktijk bewezen producten, vinden wij ons advies. Ruim 70 jaar hebben wij ervaring met voedingssupplementen, homeopathische middelen, vitaminen, mineralen en oliën. Deze delen wij graag met u. Zo kunt u erop vertrouwen dat u preventief aan uw gezondheid werkt en op natuurlijke wijze uw gezondheidsklachten verhelpt. Van ons krijgt u geen bittere pil om te slikken, zoals vroeger, maar een totaalpakket van homeopathische middelen, voedingssupplementen, goede service, lage prijzen, hoge kwaliteit, snelle levering en advies. Drogisterij De Pil, ouderwets goed, maar dan veel beter.